Shiney + Kiwi

Något jag använder varje dag är Shiney pustsvamp ifrån Springyard och även Kiwi skokräm.
Putssvampen har lite medel på sig som får lädret att glänsa som bara den, denna använder jag på insidan av mina stövlar då den får bort stövet och även får lädret att blänka en del. Jag använder den också ibland på sporremmar och tränset om jag ska putsa av det snabbt mellan klasserna på tävling etc.
Skokrämen på bilden heter Kiwi och den är sjukt bra. Har en mörkbrun för de bruna stövlarna och en svart för mina svarta stövlar. Krämen gör att lädret blir helt rent ifrån damm och stöv, stövlarna blir också ganska skinande och fina. Jag använder bara skokräm på utsidan av stöveln och foten. Har man skokräm på insidan av stöveln låter det massor när man har stöveln mot sadeln. Man måste dock se till att ha rätt färg på skokrämen, jag råkade ta svart på mina bruna och de har nu ett par svarta ränder, dock börjar de försvinna nu då jag har smörjt de så pass mycket med den bruna krämen men det blir inte så snyggt om man råkar smörja mycket med den svarta på bruna stövlar, jag drog bara ett drag med svampen för att det skulle bli försent.
 
Men dessa produkter använder jag exakt varje dag och de är sjuukt bra verkligen. Bägge finns på tex hööks, skokrämen kostar 39 kr och putssvampen kostar 35 kr!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback