Nästa vecka

Nästa vecka händer det grejer. Först och främst börjar vi skolan igen. Få en helt ny klass och ny skola. Kommer kännas galet konstigt men ändå väldigt kul! Jag och Carro kommer också gå i samma klass vilket bara betyder en sak = kaos ;) 

Kiwi kommer nästa vecka att ridas som vanligt, Anna träning på måndag tror jag. Mycket uteritter och jobba bort gräsmagen med galopp på fältet. Förhoppningsvis har de hunnit fixa klart stubbåkrarna så att vi kan få rida där också. Då skolan börjar börjar också alla vanliga rutiner för oss i stallet - alltså inga mornar i stallet utan vi är där efter skolan varje dag.

På tisdag ska vi till Högbo och kolla på en ponny. En 10årig new forest valack som gått bra både i dressyr och hoppning. Kommer inte skriva ut namn eller så mycket mer om den utan låter det vara rätt tyst om alla hästar vi provrider. Det blir alltid bäst så. 

Men nästa vecka kommer bli kul, mycket nytt med skola och även roliga saker på hästfronten. I helgen ska vi också på 50-årsfest, kommer säkert bli superkul.
//Hedda 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback