Muscot

Igår var det somsagt ridlektion på Veda och jag fick rida Muscot. Red honom senast precis innan avslutningen i somras när Cyklamen blev halt och den gången gick det katastrof rent ut sagt hahah. Var därför faktiskt ganska inställd på att det skulle gå likadant igår. Hanna var supersnäll som fixade iordning honom eftersom jag var på styrelsemöte och hon filmade dessutom lite som var supersnällt!
 
Vi red under lektionen mycket volter, skänkelvikningar och mest lite basic. Jag tränade massa på att kunna få fram honom, ha ett jämnt stöd i handen, kunna göra förhållningarna på honom, att han inte ska trassla och mest bara rulla på utan problem. Muscot är faktiskt en sjuuukt svår häst att rida enligt mig och många andra. Han är riktigt kul när han väl går bra men det kan vara riktigt svårt att hitta rätt tycker jag.
 
Igår gick det faktiskt över förväntan. I början var lite ringrostigt men sen kom vi igång mer och jag fattade hur jag skulle göra med hjälp av Magnus. Tränade mycket på att rida fram, sen förhålla och flytta undan lite. Gick riktigt bra tillslut och efter ett tag fick jag också ett bra stöd i handen. Galoppen var det inga problem med, gick bra i båda varven.
Skulle faktiskt kanske vilja rida honom igen nu när det faktiskt var lite kul att rida honom haha ;) Får se om jag får honom nästa vecka också!
//Carro
 
Här är lite skitdåliga screenshots från filmerna haha. Kanske laddar upp film med om det blir något bra. Ni får ursäkta min sits på bilderna som var helt katastrofdålig igår! Framåtlutad hela tiden och aa...



Kommentarer
Silke

Riktigt fin häst!! :)

2014-08-20 @ 22:27:13 | http://silkez.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback