Kaosigaste bilden jag någonsin tagit

Den här bilden tog jag under dressyrkursen sommaren 2011. Skulle fota hedda som red Brownie då, men herregud hahah, den här bilden blev HELT kaos!
♦ För det första så är det ju lixom 4 hästar i bilden och alla fyra blev jättekonstiga haha. Motivet är på Hedda och Brownie, och Hedda ser lite frustrerad ut och (detta har hedda sagt att jag ska skriva haha) man har sett snyggare sidor av Brownie ;) Men detta var som sagt 2011..
 
♦ Bakom Hedda är Jojjo och Plopp, för bildens skull blev det ännu mer rörigt när alla benen går  ihop under magen och så haha.
 
♦ Lite bakom står Jane med hanna på ryggen men hanna böjde sig fram så det ser nästan ut som att ingen sitter på Jane, plus att det ser ut som att hon har 1 framben.
 
 ♦ Sen är det Helena på Bounty men man ser bara "ena halvan" av hästen och det ser lite ut som att ingen rider henne heller då man ser en bit av sadeln men ingen ryttare hahah.
 
♦ Bilder blev sjukt rörig och kaosig samtidigts om det är skitvarmt och alla typ svettas ihjäl på utebanan hahah. Detta kan nog vara den fulaste och sämsta bilden jag någonsin tagit hahahhah!
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback