Denna helg

Den här helgen är jag lite ledig från Thorsholma. Igår vilade Kiwi, idag red Adam ut och imorgon rider mamma. På måndag är jag tillbaka där igen.
Anledningen till detta är för att vi igår var i Täby Centrum hela dagen, jag och Carro tömde våra konton och nu har jag ÄNTLIGEN kläder igen. Kiwi skulle ändå vila då så mamma kollade bara till henne och ströade upp hennes nytvättade box. Idag + imorgon så är det jobb 7-16 och efter en sån dag så känner man inte riktigt för ett ridpass. Då är det bättre att en pigg människa kan göra ett minst lika bra jobb.
Men somsagt jobbar vi imorgon igen, tidsinställda kommer upp under dagen och jag ska försöka mitt bästa med lite livuppdatering! Det blir också en rätt stressig dag imorgon då lägrerna jobbar. Massa ska fixas och ett visst antal grejer måste vara klara innan 9 när alla kommer osv osv. Stressig dag helt enkelt, tur att vi får betalt ;)
//Hedda
Är sjukt taggad på tävling nu, bara nån vecka kvar tills vi är igång och tränar som vanligt, nästnästa vecka sätter också ridskolan igång igen, hur mycket bättre kan det bli?



Kommentarer
Anonym

När kommer challenge'n?

Svar: När vi fått tillräckligt med kommentarer om vad vi ska göra ;)
- Hedda
ponnyboken.blogg.se

2014-08-02 @ 22:02:23
Astrid

Kan inte du/ni visa vad ni köpte??

2014-08-03 @ 19:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback