Byter hoppningen mot dressyr

Från och med den här terminen kommer jag inte rida hoppspecialen då jag bytt den mot dressyrspecial, samma dag och samma tid, på andra sidan ridhuset är det.
Anledningen är helt enkelt att jag vill satsa mer på dressyren. Jag tycker fortfarande att hoppning är sjuuuukt roligt, men jag tävlar mest i dressyr, ridskolecup och ponnycup är dressyr och sen ridskolecup hoppning tävlar jag också. Det är bäst resultat i dressyren, och det handlar inte om att jag "ger upp" för det gör jag absolut inte, men jag vill helt enkelt satsa mer på dressyren istället, vilket jag tycker är väldigt kul!
 
Kommer att rida i samma grupp som Hedda så det blir kul! Vi är dock bara tre i min grupp nu, jag hedda och anna så det är skönt! Hoppspecialen är också väldigt få i sin grupp så ibland skulle vi kanske slå ihop grupperna så att vi får hoppa ibland och hopparna får dressyra ibland så hoppningen försvinner inte helt! ;)
 
Missade första lektionen i specialen så ska rida igen den, men nästa pass i den gruppen är nästa vecka och det ska bli asnajs!
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback