HULK dag 2

Jag Michelle och Jennie va på Väsby RK imorse vid 9 där vi mötte de andra tjejerna i gruppen. Sen från typ 9:10 till 12:00 hade vi teori inom hästsjukdomar, varav vi va i stallet en liten stund och testade och pratade om puls och senor mm.

Sen vare lunch en timma. Efter lunchen var vi i stallet och lärde oss linda tre olika sätt, stallbandage, något mer och sen visade ridläraren för vanlig ridning men det kunde man ju ändå redan ;) kunde egentligen alla tre men det va lite repetion ändå. Sen hade vi en timma i stallet att fixa våra hästar snygga, linda, sadla tränsa och sen skulle vi rida.

Idag fick jag rida en annan häst. Lika stor ungefär, fuxvalack f. 2002 som hette Tinto. Den liknade Nougat väldigt mycket om man tittade bakifrån och de hade faktiskt samma hingst i sin stam! Men dehär va iaf en väldigt bra hopphäst sa ridläraren, men den tog väldigt lång tid på sig att komma igång.

Vi hoppade upp utomhus och skrittade fram ute och sen red vi dressyr i ridhuset. Red bara lite basic men det gick helt okej. I början var den skitsvår och var lite jobbig men efter typ 40 min så började den släppa lite.

Efter ridningen fixade vi hästarna, mockade, fixa utrustningen och sen fikade vi lite. Åkte sen hem och jag, michelle och jennie åkte direkt till Veda och kollade på Allsvenskan i dressyr hemma! Skriver ett annat inlägg om det;)

Nästa träff är 10-11 maj tror jag. Då ska vi ha egna lektioner och sen är det hoppning och uteritt på ridlektionerna, samt ev typ löshoppning eller något speciellt.

Här är lite bilder från dagen
//Carro
Haha den här skylten står på deras stallplan ;) de har samma system som oss när de släpper in och ut ridskolehästarna.
Bjuder på en halvbra bild från ridpasset också hahha



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback