Dubbel Q

Idag blev det uteritt i ca 40 minuter på Queen. Det var faktiskt första uteritten som hon var ensam på och hon skötte sig prima ballerina! Mamma var med och gick bredvid så vi var inte helt ensamma, tror vi inte kommer rida helt själva på henne förrens om ett bra tag hahah.
Men vi travade lite fram och tillbaka på vägarna och hon stod vissa stunder inte emot någonting alls. Jag provade även att sitta ner lite i traven och det gick bra det också.
Nån stans mitt i allt det här unghästjobbet är det så sjukt kul att se utvecklingen på henne, hon har biffat på sig nånting enormt och har vuxit i både kroppen och mentalt, bästa bebisen!
Kiwi fick idag skritta med mig på ryggen barbacka en stund på utebanan. Hon skötte sig toppen och gjorde inget dumt alls, lite taggad vissa stunder men ändå snäll.
Men idag var en riktigt bra dag i stallet med bägge hästarna!
Vi har nu under kvällen fått bra många kommentarer på NH-inlägget, både bra och dåliga. Tänkte bara säga till alla er som kommenterade det negativa att jag har skrivit min åsikt och syn på det hela. Jag drar inte alla över en kam då jag inte sett alla utan jag syftar på de NH bloggarna jag läst. Kanske lite luddigt men jag menar verkligen inte att alla som rider bettlöst är si eller så.
Och sen till alla er som är på "min sida", tack för fina kommentarer! Sist men inte minst till er alla, om nån har planer att stanna kvar och vill veta mer om oss kan ni ställa frågor i vår frågestund HÄR, eller fråga lite längre frågor i något annat inlägg så svarar vi på det i separata inlägg senare!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback