Ändrade planer

Idag var veterinären tillbaka i stallet för att kolla Kiwi efter 4 veckors vila. Hon var inte helt bra men mycket bättre, så vi har gått en medelväg med invärtes rundsmörjning i form av en spruta. 
Hon behöver inte vila denna gång utan vi fortsätter igångsättningen och kör vidare men det är 2 veckors karens på behandlingen vilket gör att vi missar både tävlingen i helgen och meetinget nästa helg vilket är sjukt tråkigt men det är bra att hon är bättre och att vi kan sätta igång i lugn och ro.
Hela tävlingsplaneringen för i år är ändrad från vad den var förut. Vi missar hela 10 starter på dessa 6-7 veckor. Helt sjukt verkligen... Och självklart supertråkigt men vi satsar på att starta en LB på roslagens rid och körklubb den 21/5. Sen får vi med oss ca 5 starter innan säsongen är över och det inkluderar ett meeting. 
Denna säsong blev verkligen inte som vi förväntade oss och det är supersynd men det bästa är att vi kan sätta igång nu och träna vidare tills i sommar och i höst.
Hon blev dessutom vaccinerad idag så hon ska ta det lugnt i 2 dagar innan vi fortsätter med igångsättningen. Idag skrittade vi i ca 30 minuter runt fälten och hade det supermysigt, finaste prinsessan, jag hoppas verkligen denna behandling hjälper så att vi är snabbt tillbaka ute på banorna igen!
//Hedda



Kommentarer
Evelinn Åkerman - Satsande juniorryttare

Så fin! ska ni på connemara SM iår? :)kram

Svar: Åh tack så mycket!
Ja jag funderar på det, vet du vart och när det går? :)
ponnyboken.blogg.se

2014-05-02 @ 10:39:42 | http://enewe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback