Lite inför tävling

Har faktiskt blivit riktigt dålig på att förbereda mig inför tävling, vilket kanske inte är skitbra när man blir jättestressad när det väl är tävling. Man får skitbråttom till framridningen och rider jätteslarvigt där och ännu sämre inne på banan. Helt kaos verkligen.. Till på söndag vet jag iaf lite jag faktiskt tänker fixa. Hundra gånger roligare att tävla när man slipper bli arg och stressad, haha.

* Lära mig nya programet. Eller nya och nya.. Tävlade det för 3 år sedan så har glömt det typ... LC:1 är det, eftersom jag börjar om nu när jag börjar tävla häst

* Smörja stövlarna.. Hatar att sitta upp på hästen med tokleriga stövlar, har hänt några gånger... Pinsamt ju

* Tvätta schabrak och lindor

* Tvätta mina egna tävlingskläder, en bra ide??

* Sen ska jag helt ärligt talar försöka äta frukost på morgonen.. Kan på riktigt aldrig göra det när de är tävling. Även om jag inte är nervös så kan jag inte äta på morgonen!! Helt omöjligt, men kör gröt!! Biffen typ ;)

Sen är det förjäkla kul att fixa hästen inför tävling!! Knoppa, olja hovarna, fixa och allt. Skitkul ju hahah, dock knoppa bara kul om hästen har bra knoppman.. Typ inte roligt att knoppa Twist, Pandora, Dumle.. Haha helt omöjligt..



Kommentarer
Jonna Kindberg

Haha. Direkt när du skrev "bra knoppman" tänkte jag på dumle. Den var så jobbig att knoppa och han blev alltid så otålig. Tog 1.5 timmar att knoppa han...haha ;)

2013-11-21 @ 22:23:42 | http://jonnakindberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback