Hoppspecial Robban

I fredags på hoppspecialen hade jag Robban igen. Vi hoppade en sjukt svår övning den här gången med korset! Vi hoppade fram på två räcken i olika höjder och sen hoppade vi lite linjer, skitsvåra och slutade med att hoppa bana 1 eller 2 gånger var, kommer inte ihåg.
Ritade en liten bild över banan så ni ser. Korset i mitten är två hinder som sitter ihop så det blir som 4 små hinder. En liten sida av det är alltså ett hinder, ca 1 m brett och det hoppade vi! Sjukt svårt att rama in så mycket på hästen att hoppa det lilla hindret men det gick! Sen hoppade vi en bana (svarta linjen) där vi sen skulle hoppa det som ett kryss! Hoppade alltså snett igenom det! SKITSVÅRT men rätt kul!
 
Det gick iaf bra! Han var lite dryg i dressyren, inte lika fin och lydig som gången innan men han hoppade bra. Framhoppningen var han lite seg i benen men när vi hoppade banan blev han jättepigg och duktig! Hoppade i en ganska kort galopp så att jag inte skulle komma i full galopp mot krysset så stannar han och så flyger jag, men han var jätteduktig! Typ alla hästar tvekade på krysset men Robban tittade inte ens på det, jätteduktig!!
Inte så mycket mer att skriva men ni får en film från när vi hoppade fram. Som ni ser är han lite trög just då men han blev 100 ggr bättre när vi hoppade banan!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback