01-Mina finaste hästminnen

Lite svårt att välja.. Kommer knappt ihåg några, men väljer ut 3!
 
1. När jag vann RSC finalen 2013 i hoppning. 6 juni 2013.
Hade twist och hade 0 förväntningar. Tävlingen innan på henne hade vi rivit näst sista i omhoppningen men hade snabbaste tiden.. Blev rätt sur efter den gången, jäkla skit lixom. Men sen när det väl gällde levererade hon på topp verkligen! Finaste tjejen var skitduktig, 0:ade banan på en grym tid och vann finalen i ponnyhoppningen 2013. ♥

2. När vi, Vallentuna Ridklubb vann Ponnycupen 2013 i både hoppning och dressyr. Den 9:e maj och 7:e juni var helt klart två av de grymmaste dagarna någonsin!
Hoppningen:
 
Dressyren:
 
3. Alla uteritter jag och Hedda gjorde tillsammans på Kiwi & Bonzai. Från ut i snöstormen på galna hästar som hoppar på stället och bockar till kokhet sommar så vi rider ut i linne. Vi ska göra en vine där hedda låtsas ramla av och så gjorde hon det ändå, hahah orkar inte. Vi är ute på fältet med båda, i två omgångar och ska ta fina bilder barbacka, och blir jagade av världens fetaste broms som aldrig försvinner. HAHAH när jag tänker på hur vi antingen fattade galopp och galopperade därifrån eller stod brevid hästen och smackade på och SPRANG därifrån får mig att asgarva!! Men våra uteritter på Kiwi & Bonzai var helt klart grymma, bästa var på sommaren ute på fältet!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback