Ponnycupen FINAL

Innan jag börjar skriva på detta inlägg vill jag bara säga sorry att de tog sån tid. Imorgon kommer det fler bilder från idag och lägger upp videos igen så ni inte ska missa något!

Shit, vet inte ens hur jag ska lägga upp detta inlägg men ni får helt enkelt orka läsa igenom hela, men det är det fanemej värt! Kan ju säga att det är Carro som skriver så ni vet om jag skriver "jag" någonstans xD
 
Idag var det somsagt den slutliga FINALEN i Ponnycupen hoppning! Finallaget blev (även vilka hästar vi hade):
Caroline Davidsson - Lucky Strike
Sofia Thurén - Black Betty
Johanna Lundström - AnnaBell
Ylva Ledberg - Sonny
Jennie Noreskog - Eminem
Vilma Halvarsson - Little May
 
Finalen hölls på Lidingö mellan Vallentuna & Roo Gård. Alltså red bara finalisterna Lidingös hästar och därför får halva startfältet i varje lag starta först på vissa hästar. I vårat lag startade 1,2 och 3 först på sina hästar och det var Vilma, Ylva och Jennie. Resten av ponnysarna fick vi starta som nr 2.
 
Jag fick en D-ponny som heter Lucky Strike. En skäck, valack f. 2006, alltså ganska ung. Det var även hans första ponnycup! Med Roo Gårds ryttare sprang han på sidan på hinder nr 4, han drog till vänster så jag tänkte att då skulle jag ha spöt i vänster hand så han inte skulle dra till vänster med mig också.
På framridningen var han lite pigg men ändå rätt fin efter ett tag. I början var han lite spänd men släppte sen och i slutet gick han tom på tygeln i galoppen. hahahha, galoppen var han annars väldigt taggad i och drog upp huvudet och körde men tillslut blev han lugn och fin.
 
Väl inne på banan då.. Jag började med att trava fram till hinder 4 så han fick kolla på det, sen fick jag startsignal och galopperade hela långsidan ner och hann under den tiden ta tillbaka honom ganska mycket så han inte drog allt för mycket. Han hoppade allting och tvekade inte på något, enda problemet var att han flöt ut jättemycket och var flera gånger nära på att dra på sidan men jag var bestämd som fan och även om jag skulle komma knas in på några hinder red jag på och blev felfri!

Hästen var iaf superfin och jag är skitnöjd med ritten!

Här är video på min ritt (går inte att ändra namn på videon)

 
På prisutdelningen var vi alla nog supernervösa men HELA vedas hejjarklack SKREK rakt ut när vi fick veta att VALLENTUNA TOG HEM GULDET!!!!!!!! Helt jävla otroligt!!!!!!! Vi kom HELA vägen till final OCH VANN HELA SKITEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BÄSTA laget!!!
 
Superfina tårtan! Fanns 3 likadana där de stod 1:a, 2:a eller 3:a på de olika tårtorna. Alltså guld, silver och brons.
 
Här är video på ALLA i laget som red!
 
Imorgon tror jag kommer ett stort inlägg med massa massa bilder från idag och lägger upp video igen så att ni inte missar den ;) Kommer mycket mer bilder från hela dagen och videos och hela rubbet eller vafan de nu heter så läs bloggen imorgon!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback