Dressyrkurs Dag 3

Idag var det lite kallt och blåsigt så vi red i ridhuset idag. På morgonen byggde vi fram dressyrstaket för att vänja hästarna vid det till imorgon och på fredag.

Idag gick det iaf LÅÅÅNGT mycket bättre än igår. Hon var MYCKET stadigare idag, trasslade nästan ingenting och så. Vi jobbade på delar ur våra program som vi ska rida och jag red under lektionen mycket 10-meters volter i trav och galopp, förvänd galopp halvt igenom, halter, ryggningar, skänkelvikningar, travökningar och massa sånt. Galoppen var skitsvår i början för hon blev bara jättelång i hela kroppen och bröt av hela tiden men efter många försök gick det bra, haha. Förvända galoppen hann jag typ göra en gång och då gick det ganska bra. Hon bröt av lite tidigt men hon höll den förvända galoppen och bröt aldrig av så det var iaf bra. Halterna sitter ju, hon ställer nästan alltid upp jämnt och hon står äntligen stilla i halterna nu förtiden!!! Så duktig!! Hon förstod inte riktigt vad hon skulle göra i ryggningarna så hon typ backade jättefort och åt sidan men vissa ryggningar gick bra. Travökningarna kan hon ju, ska bara öva på att hålla emot henne på ytter för hon drar ju utåt hela tiden. Är ändå ganska nöjd över lektionen, hon var duktig och det var framgång från igår så det får vara okej!

Imorgon ska vi rida i 2 grupper, vi delade alltså upp gruppen på hälften så jag, hanna och hedda rider tillsammans vid 10 tiden. Ska rida LA, typ slipa på delarna i det och så.

Här är några bilder från idag! Tack jojjo som filmade/fotade! 😘
/Carro




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback