Dagen

Idag åkte jag och handlade på Hööks och horze med Hedda. Jag köpte ett par nya ridbyxor, 700:-....... Ovärt egentligen men de va fina så köpte dem ändå.. Köpte också en piké från JH kollektionen som var på rea, typ halva priset! Bara på Hööks var typ typ 900:- jag handlade för så köpte endast ett nytt, vitt schabrak på Horze. Storlek full men det var ganska litet ändå så både häst och stor ponny kan ha det.

Efter det åkte vi hem till hedda och åt korv typ.. Haha sen åkte vi till Torsholma och jag och hedda red ut i skogen och på ängen med Bonzai och Kiwi. Haah vi typ flamsade hela vägen och bara skrattade och allt.. Hedda landade även på marken en gång, HAHAHA. Bonzie var helt galen och försökte typ skena om Kiwi.. Haha de kom upp brevid varandra på en raksträcka och började tävla mot varandra.. Det gick jävligt fort. Hahaha.. Men det var iaf kul även fast hästen va knas..

Imorgon börjar iaf ridlägret och jag ska cykla dit vid typ halv 9. Kör typ på vitt såhär första dagen och sen lite andra färger. Om hon inte går hoppningen kanske jag tvättar hennes ben och svans efter lunch eller något. Vi får se men vi hörs imorgon!
Natti!
/Carro

Här är 2 bilder från idag.. Haahah ja ni ser ju ungefär hur det gick..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback