Ponnycupen

Hej, förlåt för jätte dåligt uppdatering från min sida!
Tänkte iaf skriva lite om de dagarna jag inte har uppdaterat något.
 
Fredag - Gick först i skolan sen invigdes sportlovet med att jag var hemma hos min kompis som firades för hon fyllde 17!
 
Lördag - Först var det USEK möte då vi planerade massa aktiviteter och gjorde poster. Sen byggde vi staket till ponnycupen samt smörjde lite. 
 
Söndag - Igår var det ju då Ponnycup x2, först hemma match mot Tyresö och sedan borta mot Djurgården. Vi vann båda, STORT! Laget är verkligen bäst och nu är vi i även dressyren i semifinal!!!!! helt sjukt!!
 
På hemma matchen hade jag Pandora och det gick mycket bättre än förra gången! Även om jag bara fick 59% så gör det inte så mycket för jag är bara nöjd att det blev sån förbättring från förra gången!
 
På Djurgården hade jag en häst som hette Casa Flow, en snäll mysig ponny. Efter ritten kändes det inte alls bra så blev jätte förvånad när det sen visade sig på prisutdelningen att jag slutade på 71% (vilket är rekord för mig!) och fick guldmedaljen!
Får ofta höra att jag är väldigt hård mot mig själv, vilket är sant då jag tycker att om jag inte gör det typ perfekt så är det inte bra. Jag fokuserar liksom på fel saker. Jag börjar bli bättre men det är fortf svårt!
bild från matchen mot djurgården
 



Kommentarer
Kristina

Grattis!!!! Ni var så duktiga allihop! Din guldmedalj var välförtjänt! Är så stolt!

2013-02-25 @ 16:29:28
Sandra

GRATTIS! Vad ni är duktiga! Tävlar ni båda i ridskolecuppen? Alltså ni som håller bloggen...

Svar: Tack! Japp det gör vi
ponnyboken.blogg.se

2013-02-25 @ 16:31:06 | http://colleen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback