Ponnycupen

I höst drar ju även ponnycupen igång. Jag antar att jag är med i dressyren men eftersom det är sista året jag får hoppa kanske jag är med någon enstaka match där också? Vi får se..
I dressyren hoppas jag iaf vi ska möta Djurgården igen! Det var verkligen en jätterolig match och en skitkul dag! Kan berätta lite om hela..
 
24/2-2013, fyllde år den dagen men morgonen började med en hemmamatch mot Tyresö. Jag red Twist och det gick typ ganska bra har jag för mig. Vi vann den matchen och sen när Tyresöryttarna hade åkt hem hade vi ju inget att göra i typ 1000 timmar innan vi skulle till Djurgården. Hemmamatchen var 10:00 och på Djurgården 17:45 typ.. Då jaa vi typ va ute i snön och åkte snowraser haha eller vad det nu heter.
När jag hade fixat twist efter ridningen och kom ner till ridhuset så fick jag en liten surprise när de sjöng för mig och så fick jag ett vaniljhjärta med ett brinnande ljus i. Hur fint va inte det??
2 bilder från hemmamatchen...
 
Sen typ bara chillade och sen åkte jag och Jojjo i malins bil. Vi va där jättetidigt så vi typ tog en åktur runt i djurgården xD hahaa, malin va skitsnäll och gick in och köpte två asgoda smoothies till mig och jojjo!
Sen va vi på Djurgården och de hade en jättemysig anläggning! De andra hade fortfarande inte kommit så vi 3 gick och kollade runt i stallet sålänge. Sen kom de andra och vi gick in i ridhuset på läktaren och de andra började rida fram. Jättemysigt ridhus var det verkligen! 
När Djurgården ridit klart gick vi ner och red fram. Jag fick en häst som va ganska pigg och lite stark, men efter typ 2 min fick jag till det och sen gick det skitbra. Framridningen kändes jättejättebra och den hade den skönaste galoppen jag NÅGONSIN ridit i. 
Jag startade först och då gick de andra ut sålänge. Ritten gick bra, lite spänd häst när kompisarna gick ut men den klarade det bra ändå tycker jag. När jag ridit klart red jag ut och skrittade på en volt på stallplan medans de andra red. Hästen fick ett litet täcke på sig och över mina ben som var helt is hahaha. 
 
Sen hoppade jag av när hemmaryttaren kom och gick in i ridhuset och kollade på dem andra i vårat lag. 
 
På prisutdelningen utklassade vi helt sjukt stort!! Jag red på 67,??% och jag RÄKNADES BORT. Flera matcher har den som tagit guld fått typ 65% men den här gången ÄGDE vallentuna allt!! Vi hade procenter på 67, 69, 70 och 71!!! Vi vann med typ 70-80 poäng och va därmed vidare i semifinal!!
här är två bilder från den matchen!
http://youtu.be/hxL3FU-PT0Y här är länken till min ritt på djurgården om man vill se den..
 
Åker vi tillbaka till Djurgården i år igen vill jag helt klart rida Fresco igen som hästen jag red hette!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback