Kaos-dag & skittävling

Herregud alltså.. Vilken JÄKLA dag.
Vid 6 gick vi upp och sen typ halv 7 åkte vi till Torsholma. Vi blev lite sena men åkte till tävlingen typ 8-halv 9. Nu skulle vi åka typ 20-30 mil bort i ingenstans till en jäkla skittävling (haha). Vi var helt lost och GPS:en var askonstigt och sa fel hela tiden.. Vi höll på i flera timmar med att snurra runt och försöka hitta. Tillslut hittade vi men vi MISSADE infarten och trodde då att det var på ett annat ställe och då kom vi in på någon grusvägen i skogen typ.. Alltså helt kaos.. Tillslut ringde Hedda till Frösåker och sa att vi inte hittade. Vi fick vägbeskrivning och hittade, men LCn som Hedda skulle rida var redan SLUT och det var PRISUTDELNING när vi ringde. Missade alltså första starten men vi tänkte att aja vi tar LB....
 
När vi kom fram var det skitvarmt och vi var HELT slut efter den bilturen.. Vi tog ut Kiwi och sen handlade vi dricka och bara tog det lugnt en stund.. hahah.. Sen fixade vi Kiwi, Hedda började rida fram och sen red hon sitt program. Gick skitbra, deras bästa LB hittils, LÄTT. 68,??% fick hon.
 
Hedda kommer ut från banan och ser rätt nöjd ut. Jag frågar hur kändes det och hon svarar ja. Nöjd skrittar vi tillbaka mot transporten och pratar om ritten när någon ropar på oss. Vi stannar och hon kommer fram och säger  "Fin ritt. Du har ju inte frågat om du fick ha huva på och det måste man göra enligt TR för att enligt TR får man ej ha luva på. Så jag måste utesluta er."
Alltså HUR drygt?!
För det första, VARFÖR sa de inte till INNAN ritten när Hedda red först 45 min framridning och sen red runt banan i typ 5 min innan start. INGEN säger till och sen EFTER kommer de fram och utesluter Hedda DIREKT efter ritten, som hon dessutom var NÖJD med.
 
Så sjukt dåligt. Åkt bil i typ 5 timmar, MISSAR första starten pga de inte kan sätta starttider, rider andra klassen och blir UTESLUTEN för att man har en jävla luva på huvudet. Så jävla tråkigt. Visst det står säkert i TR men varför kunde de inte bara sagt till om att man inte får ha det istället för att vänta ut på att hon ska bli utesluten?
 
Nu vet jag att jag inte ska skriva massa skit om tävlingen och så, men de hade lixom en asdammig framridning i solen, inga starttider, inte ens online via equipe, knappt något att handla i cafeterian plus att allt stod innanför dörren så man kunde ju inte direkt se vad man ville köpa? Folket i cafeterian ville inte ta betalt för "De åt choklad just nu". De har 1 toalett som är typ ett dass som va skitäckligt, ALLMÄNT DRYG TÄVLING. Inte bara för att det gick dåligt utan det VAR verkligen sjukt dålig tävling, förlåt men det VAR det. SÅ ovärt att åka 20-30 mil för ingenting typ.
 På vägen hem stannade vi på Donken och tröst åt typ... Haha..
Men så sjukt tråkigt och FATTAR inte varför inte en jävel kunde säga till att man inte fick ha den där luvan?!
Typ som att om man ser på en VRK tävling, typ runhoppet såg vi en gång att en häst hade fel nummer på nummerlappen. Har man det riskerar man att bli utesluten. KLART vi säger till att den har fel nummer istället för att låta det vara, VETA OM DET och sen blir personen utesluten.
 
Har filmat och fotat så kommer bilder och film under veckan



Kommentarer
Anonym

FYFAN jävla överdomare!!!!! Skivka in protest!

2013-08-26 @ 11:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback