Det sjukaste jag kanske någonsin sett...

Igår såg jag nog det sjukaste jag någonsin sett. Förstår inte alls hur man kan göra något sånt: Helt sjukt och kan inte ens tänka mig tanken hur någon har gjort det, om det nu är så att NÅGON har gjort det...
 
Igår var vi med klassen nere vid vallentuna sjön för att paddla kanot. Vi satt 3 och 3 i alla båtar och jag åkte med 2 kompisar. Vi var ute jättelänge på sjön och typ jagade alla andra som åkte i båtarna, tog sats och åkte rakt igenom vassen som var typ 50 meter lång.. Hade skitkul och blev jätteblöta av allt vatten. När vi sen skulle tillbaka så var hela bryggan upptagen med alla andra kanoter så vi tänkte paddla in på "stranden" och sen gå i land. Jag satt i mitten och när vi var nära land så såg jag något ganska stort flyta på vattnet precis brevid båten. Först trodde jag det var en tjock pinne, men sen såg jag att det var något mer. Ganska runt. Det första jag tänkte var SHIT EN DÖD SKATA. Men sen såg det inte alls ut som en skata. Sen trodde jag att det var en död råtta eller något.. Skitäckligt..
 
Min kompis tog sin paddel eller vad det nu heter.. Som man paddlar med.. Han snurrade runt på den och helt plötsligt kom det upp en mage och 4 ben.. Ett huvud med en nos. Det var det sjukaste jag sett. Det låg en död hundvalp i sjön. Fyfan va äckligt det var, så jävla synd. Antingen har den rymt och gått ner till sjön och drunknat, eller så har det sjukaste varit att någon har DRÄNKT sin HUNDVALP i SJÖN. 
Hundvalpen såg ut att vara kanske 2-3 veckor gammal. Inte alls stor, men den hade jättesmå öron, små små ben och var ganska rund runt kroppen. Hundens ansikte hade blivit jättekonstigt i vattnet och ögonlocken var nästan som borta. Usch fyfan va hemskt det var att se.. 
 
"hoppas" verkligen att den har drunknat, för att om den skulle dött för att någon dränkt den skulle vara bland det värsta man kan göra mot djur.
Precis till höger på bilden där alla ankor är, där hittade vi valpen.
Bild tagen från google.



Kommentarer
Felicia

OMFG!!!

2013-08-22 @ 11:45:37
Sandra

Nej men usch!! Va hemskt :(

2013-08-22 @ 17:00:20
Caroline

Nej, vad hemskt :(

2013-08-22 @ 19:38:49 | http://wingqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback