Dagen igår

Igår efter skolan följde Carro med mig hem en stund och sen åkte vi och tankade moppen, haha.. Efter det en sväng förbi henne och sen var det tänkt att jag skulle åka vidare till Veda och Carro till Kingen och Billan. Jag åkte ju bakom henne så jag svängde med henne bara för att säga hejdå men då var klockan inte alls mycket så vi red Kingen och Billan en liten stund istället. 
Vi hämtade dem ur hagen, fixade hästarna och gick sen bort till ängen där vi red dressyr i typ 30 min. Jag fick rida Billan och hon var faktiskt väldigt duktig den här gången. Billan är alltså en gammal travare som gick på travet för typ 10 år sen och har sen dess stått i en hage varje dag innan dem kom till deras stall som "akut" sällskap till Fanny(som tyvärr inte längre är kvar) när Fabbe hade gått bort. Okej lite blandat info men för er som inte vet kan jag berätta jättekort:
 
Fanny (svartvit tinker) stod tillsammans med en liten svart shettis, Svarten och en stor fux, Fabbe. Svarten gick bort och endast en vecka efter hände en olycka så Fabbe behövdes tas bort. Fanny var då ensam och det var "akut" behov av sällskap till henne så då fick dem Kingen och Billan(som nu står i stallet)

Iaf Billan. Hon är en gammal travare och har lite svårt att hitta takten i traven och det är ännu svårare att samtidigt som hon ska hålla en jämn trav ska hon kunna vara lite mjuk och rund. Jag tror faktiskt på riktigt hon är den svåraste hästen jag någonsin ridit! Jättemysig häst men att rida är det jättesvårt! Man får verkligen kämpa, men med tanke på hennes "bakgrund" eller vad man ska säga är hon sjukt duktig som bär en ryttare på ryggen, försöker hålla traven och tillslut sänker sig lite och blir lite rundare.
Har några bilder som dock ser ganska lika ut hahah. 
Btw måste jag säga att det var lite tomt när det bara var två hästar kvar... Nu är Fanny inte kvar längre...
två bilder från sista gången jag red Fanny.



Kommentarer
Anonym

Vad har hänt med Fanny?? :O vart står alla dem hästarna?

2013-08-21 @ 17:35:34
Caroline

Fiiiina Fanny <3

Svar: <3
ponnyboken.blogg.se

2013-08-21 @ 20:03:01 | http://wingqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback