Dressyrkursen - Dag 2-5

hej!
Jaa, nu var det ett tag sedan jag bloggade men har inte haft tid eller ork..
Tänkte skriva lite kort nu om de dagarna på lägret som jag inte skrivit om än!
 
Dag 2:
Det kändes faktiskt ganska bra!  Förutom alla 100000000 "käck-hopp" och stegringar han gjorde.. Så man kan säga att halva lektionen gick åt att han skulle hålla på, men i slutet gav han med sig lite!

Dag 3:
Hela lektionen gick verkligen skit.. förutom de 5-10 sista minuterna! Då gav han äntligen med sig och jag fick honom rak i halsen! Han gick faktiskt väldigt bra, till och med på tygeln! Haha, jaa det kändes väldigt bra! (video kommer! )

Dag 4:
Fyfan idag gick ingenting bra, ingenting funkande, nej usch...

Dag 5:
Idag gick det typ som dagen innan förutom i halterna! Då fick jag ner honom på tygeln! haha jaa det var väl typ det ända som gick bra, eller lite i serpentinerna för du gick han iaf inte med huvudet rakt upp utan han sänkte sig lite iaf ;)
 
Läget var väldigt roligt! Men jag är inte spec nöjd med min ridning men har lärt mig väldigt mycket och det har varit hur mysigt som helst, tack alla ♥



Kommentarer
Kristina

Det gick bättre än du får det att låta! <3

2012-07-03 @ 21:08:32
Anonym

Det gick bättre än du får det att låta! <3

2012-07-03 @ 21:10:00
MOAH ♥

Ponny-frågestund på min blogg just nu! Fråga VAD DU VILL om mig och min ponny! Svarar i en videoblogg! (Skulle vara kul ifall du ville fråga något) http://moahsvantemark.blogg.se/2012/july/min-ponny.html#comment
Btw, ha en bra Torsdag! KRAM

2012-07-05 @ 10:17:27 | http://moahsvantemark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback