Ponnycupen

I söndags var det ju Ponnycupmatch i hoppning, hemma mot Täby.


Hoppningen: Vi samlades på Veda 08:00 och började knoppa och göra iordning hästarna. Halv 10 började vi rida fram och kl 10 var det första start. Laget bestod av(startordning):
Ylva Ledberg-Chicco
Frida Carlsson-Jane
Caroline Davidsson-Moa
Johanna Lundström-Plopp
Sofia Thurén-Käck
Jennie Noreskog-Pandora

Jag hade ju då Moa! På framridningen kändes hon okej, men hon var ganska trött. I galoppen gick det sen bättre och när Frida red banan och jag väntade på min tur ökade jag galoppen en långsida så att hon skulle få lite tempo i sig. Inne på banan gick hon ganska segt mot hinder nr 1 & 2, men jag fick igång henne efter de så då gick resten av banan bra. På 2:an var hon sjukt nära att stanna, men jag var på med spöt och skänkel, så hon valde att hoppa ändå ;) haha! Blev felfri! :)

Vi fick med oss 4 fel, en rivning i våran omgång, så antingen väntade vinst eller oavgjort. De andra laget fick med sig en vägran, så matchen slutade oavgjort som vanligt, men jag fick silvermedaljen!

Hedda/Michelle var snäll och filmade mig när jag hoppade banan, men den hinner jag tyvärr inte ladda upp idag, men film kommer, det kan jag lova er! ;)
image description
image description




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback