Ponnycup!

Hej, tänkte berätta lite om ponnycupen nu :)

Vi samlades vid 08:00, vi behövde inte bygga fram någon bana vilket var tur för vi behövde tiden till att knoppa!
Carro var min hästskötare så när jag började knoppa putsade hon mina stövlar :') Jag kan ju inte säga att min knoppar blev spec snygga.. vääääldigt ojämna det var väl typ 1 som blev bra. haha, jag får nog öva lite mer.

Framridningen: Hon var inte lika framåt som förra gången, men ändå taggad! Så fort man kom åt med spöt åkte ett bakben upp i luften. :P När vi skulle hoppa fram började vi med att komma in i trav och landa i galopp, det gjorde vi på hinder nr1 och det gick bra! Sen skulle vi komma i galopp och hoppa både 1 och 2. 1:a hindert gick bra så kommer vi till andra, det kändes bra och precis när jag tror att hon ska hoppa så stannar hon och går typ in i hindret så det rivs och jag hamnar på halsen. Då blev jag inte lite sur, haha. Direkt efter gick jag på med spöt 2 gånger irad, bakbenen upp i luften och sen köra om. Då gick det! :)

Banan: Det gick bättre den här gången än förra! Vägarna var bättre och han hade bra fart. Hon hoppade fint och bytte galopp. jag fick tiden 54s, och var nästsnabbast! Jag är väldigt nöjd med ritten och det har varit jätte mysigt och hoppa Moa! Tyvärr är det här min sista PC match på HP i hoppning :( Nästa år är jag för gammal för att hoppa :( Fast kanske måste byta match med ngn, man vet aldrig ;)

Här är en bild på mig och Moa tagen av Hedda :) Carro filmade alla så videos kommer senare! :)


Sen vid 15:00 var det PC dressyr, det var hemma match mot Sundby :) Vi förlorade tyvärr med 7poäng :/ Men grattis till Sofia som fick guldet på Ludde! :D





Kommentarer
Jennifer

Hej, jag undrar när ni ska tävla mot roo gård både hemma och borta? :) ps. Älskar eran blogg!!!!! <3

2012-01-09 @ 13:52:55
Jennifer

Hej, jag undrar när ni ska tävla mot roo gård både hemma och borta? :) ps. Älskar eran blogg!!!!! <3

2012-01-09 @ 13:54:05
Anonym

Hihi tack!! Jag har aldrig sett er hoppa så bra! Jäkla bra fart du fick på Moa! DUKTIG!!!

2012-01-10 @ 13:50:40 | http://ridskoleungen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback