Ridningen!

Hej, Lisa här!
Igår var det ju ridning, och som carro skrev innan så hade vi Anna och vi hoppade. Om jag inte komer ihåg fel så såg banan ut såhär:

Jätte dålig bild, jag vet. men jag ritade den lite snabbt i paint..
Vi började med att rida lite skänkelvikning på långidorna i skritt och trav, sen gick vi in på volterna där vi trava och galopperade. Vi övade mycket på att kunna minska och öka hästen i lätt sits. I galoppen skulle vi rida lätt! Hah, för mig tog det ett tag innan jag fick till det, först blev det för snabbt, en jätte konstigt och SEN blev det rätt! Tror Carro fick till det väldigt snabbt! Sen började vi trava över bommar och hoppa fram lite. Efter det hoppade vi banan, vi fick hoppa den 2 gånger var och andra gången skulle vi göra det bättre än första gången!

Såhär gick det:
Lisa: Det gick faktiskt ganska bra! Han var lite seg ibörjan men när vi började hoppa fram taggade han till! Första gången när jag hoppade banan så satt jag ner ganska mycket när jag skulle bryta av till trav och rätta galoppen, men annars gick det bra! Andra gången gick det bättre! Jag tänkte på att försöka stå upp hela tiden, även när jag rätta galoppen ;) Käck är bara så sjukt stark!! Fick verkligen rycka till en gång för att han inte lyssnade, kände mig nästan lite taskig... Men efter det lyssnade han iaf! :)

(Hitta ingen annan bra bild, så ni får samma om förut!)

Carro: Det gick faktiskt ganska bra(haha vet samma mening som lisa)! När vi hoppade fram var trocadero ganska lugn och när vi galopperade på volter när vi skulle rida lätt gick det asbra! Trocadero var jättelugn och fin. Hade övat på lättridning i galoppen på mirella för ett tag sen, och jag fick till det direkt ! :)
När jag hoppade bana första gången skenade han galet.. så fick gå in på volter, skritta, trava långsamt, skritta igen osv för att han skulle vara lugn. Sen kom jag tillslut runt banan, men han var jättesnabb! Nästa gång jag hoppade banan så var han lugnare. Han skenade lite efter hindret men jag fick stopp på honom lagom till nästa hinder, så kom runt banan felfritt (utan volter) haha ! :p Då gick det mycket bättre! Det är ju kul att han gillar att hoppa och så, men ibland går det lite fort ;)
bild kommer...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback