Ridningen igår!

Igår på ridningen så hade vi Malin och det var dressyr! Vi hade nästan samma övning som förra gången fast med mer trav och galopp. Jag hade Marre och Lisa hade Ludde.
Vi skulle rida som på en fyrkantig volt och i varje hörn göra en framdelsvändning med skänkelvikning mellan hörnerna. Sen gjorde vi skänkelvikningar och efter den vid en bokstav fatta galopp och rida på en volt.

Carro:
Det gick MYCKET bättre än förra gången jag hade marre, men inte topp bra. Marre är ju som hon är, men i skritten så gick det rätt bra och i traven gick det ibland. Jag fick använda jättemycket skänkel och försökte plocka ner henne med ytter. och det funkade ibland. I galoppen gick det rätt fort så jag försökte mest bara sakta ner, men marre kan ju inte galoppera så långsamt x) haha, aja. Det gick helt OK.

inte bästa bilden men hittade ingen annan på marre :p

Lisa: Det gick så mycket bättre än förra gången! Ludde var jätte mjuk och fin i vänster, men i höger var han stel och jobbig. Det är som på alla hästar, de har en bra och en dålig sida! Skritten gick nog bäst, traven helt ok! Galoppen blev svår, han ville gärna bara springa på. Nu vill jag inte byta nästa gång, börjar ju förstå hur jag ska göra nu! Hoppas jag får fortsätta med honom!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback