Stallet

Om någon timme eller så ska jag och lisa cykla ut till Veda. Vi ska hjälpa till på ridlägerna och om vi hinner, fota hästarna i hagen. Det ska bli myspys! Själv sitter jag här i nytvättade (obekvämt) ridkläder och väntar på att Lisa ska ringa mig och säga att hon är påväg hem från tandläkaren. Hon ska/har spänna/spännt sin tandställning och då väntar jag såklart på henne! Så snart tror jag är hon påväg hem :)

Vi kommer självklart att fota massa, inte bara i hagen utan även allt annat! ;) Och så självklart ska ni få bilder från dagen! På onsdag ska även Lisa rida Mirella, sen på Torsdag ska jag till Veda och kanske rida Mirella också om jag hinner. Sen fredag åker jag bort, även lisa. och vi kommer båda hem på söndagen så förvänta er inte så jättemycket bloggning. Jag ska försöka mobilblogga medans jag är borta, lisa får också göra det. Men det är somsagt ganska svårta för oss att mobilblogga. När jag gör det måste jag först skriva allt i anteckningar på iPhonen, sen kopiera, klistra in och så funkar det inte att ladda upp bilder D: Och när Lisa mobilbloggar så ser hon inte vad hon skriver och det blir hela tiden med stora bokstäver. Men hon kan iaf ladda upp bilder.

Alltså kan det bli ganska så tråkiga inlägg under helgen, men när vi är tillbaka börjar ridlägret och DÅ, DÅ ska ni få roliga inlägg! :D Nu ska jag gå, hejdå!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback