Hoppläger ~ Dag 4

Hej Lisa här ! Idag vaknade vi upp hemma hos Carro, jag hade sovit över där. Vi hade alarm på 08:00 och vi gick upp vid 08:30. Vi kom iväg till stallet vid halv 10. Vi har verkligen blivit snabbare på att cykla, nu cyklar vi på typ 30 min! ;) Vi kollade på dressyren, och när de hade ridit klart, hade vi inte så mycket att göra, vi började då att plocka fram bommar och hinderstöd ! Vid lunch fick vi banskissen av Malin, det här var dagens övning:

Ridpasset: Vi började med att flytta undan dom i både höger och vänster varv. När vi hade gjort det fick vi börja jobba hästarna i galopp på både volt och fyrkant. Idag pratade vi mycket om vägen efter hindret om galoppombyten över hindret. Vi började med att hoppa en båge. Då hoppade vi hindren som står vid A,X och C. Efter vi hade hoppat det en gång var, gjorde Malin en bana av alla hinder. Vi kunde bara hoppa banan en gång var. Hästarna blev trötta, det blir det snabbt nu i värmen. Eftersom vi bara kunde hoppa banan 1 gång sa Malin att vi skulle gå ut, så skulle vi få göra något roligt där ute ist! Vi skrittade på ute ridbanan och sen fick vi hoppa ett stock-hinder och Helena tog fina bilder !

Såhär gick det för oss:
Lisa: Framidningen känndes bättre idag ! Vi fick alla säga till Malin vad vi hade svårt med förra lektionen. Jag svarade: Att jag hade svårt med att lätta på handen. Vilket jag tänkte mer på idag och då gick det bättre! Visst han gick inte på tygeln hela tiden, men det blir nästa steg ! Idag hade jag, som igår, problem med galoppombytet över till vänster varv. Tror jag fick göra om min båge 3 gånger innan det blev rätt. Men nu vet jag hur jag ska göra :) Jag ska lägga spöt på bogen precis innan hindret och verkligen få i genom ställningen till vänster. Banan gick helt ok! Ibland blev det förstor galopp, och min blick var ner i manen i stället för på nästa hinder, men när jag kollade upp kom jag väldigt bra in på hindret och Käck hoppade verkligen jätte fint ! När vi hoppade stock-hindret ute så tvekade Käck. Han stannade till innan och sen hoppade han ! Jag tror verkligen inte att bilden blev bra på mig, men Käck är nog fin! Jag väntar nervöst på resultat! Imorgon är det sista dagen, det känns jätte tråkigt! Det har varit mycket roligare än vad jag har trott att rida Käck! Jag har alltid tyckt att han har varit klumpig och inte alls rolig att rida. Men nu när jag har lärt mig hur jag ska göra på honom, vill jag bara fortsätta och bli ännu bättre på honom! Imorgon är sista dagen :(( dagen då det är upp till bevis och visa vad jag har lärt mig!

Carro: Kommer..

Har tyvärr inga bilder från idag, så det fick bli 2 från arkivet!




Kommentarer
Sofia! :D jag är cooooooooooool

haha var det den gången jag ramlade av Moa :P haha hon var jätte trött sötnosen och orkade inte med sista hindet så det blev en liten tvärnit jag jag åkte in men hakan i bommen hahah :P

2011-07-12 @ 15:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback