Mirella

Idag har jag, Carro varit och ridit Mirella, och Lisa följde med!
Min pappa skjutsade oss dit vid 1-halv 2 tiden och när vi kom dit tog vi in henne ifrån hagen och gjorde iordning henne. När vi sadlat och tränsat gick vi till volten och så red jag ett 50 minuters dressyrpass där. Avslutade med att skritta av henne ett varv runt vattenparken.
carro och mirellaLisa och mirellaCarro och stallkatten
Idag gick det verkligen inte bra! Mirella var stenhård som en spik, sprang iväg och var jättekonstig. Jag blev så trött av att sitta och kämpa så Lisa hoppade upp och red ca 5 min. Hon tyckte också att Mirella kändes lite konstig. Men jag körde på. Jag red mest på volter, serpentiner och raka spår. 2 ggr lät jag henne sträcka ut i snabb galopp på en långsida och det gillade hon! Sen var hon bara lite jobbig att få ner i trav sen... x)
Det var skönt att sen skritta av i vattenparken och mysa i skogen efter det jobbiga ridpasset. Då gick det iaf bra, fast man gör ju typ ingenting :p Lisa tog lite bilder på när jag red man alla utom 1 blev så fula så alla utom den bilden raderades... Men efter ridpasset när vi gjort henne iordning satte vi på grimma och grimskaft. Sen hoppade jag upp barbacka på henne och så skrittade jag ner henne till hennes hage. Lisa fick leda henne eftersom det är lite svårt att svänga och styra med ett grimskaft x) När vi kom till hagen tog vi en bild när vi satt på henne och Lisa hoppade upp så tog jag lite bilder på henne!
När vi kom tillbaka satte vi oss i gräset och käkade macka och myste! Då fick vi besök av en liten katt, JORDENS KELIGASTE KATT! Gud vad söt den var! Hoppade upp i knät och kelade, slickade mig på kinden och gned hela sig mot mitt ansikte! Riktigt mysig kisse!
Här får ni bilder!

Fotograf: Lisa Burestad | Kamera: Nikon D3100
carro och mirella
Carro och stallkatten





Lisa och mirella
(Lisa är busig och rider utan hjälm o.o)




Kommentarer
Kristina

Guud vilken bra kamera ni har :-)

2011-07-07 @ 08:44:09
Anonym

Simba <3

2011-07-08 @ 15:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback