Mirella

Idag har jag, Carro ridit Mirella. Lisa och Hanna följde också med!
Idag var det ganska varmt, men jag bestämde mig för att ändå rida ett dressyrpass på volten för att kanske få henne lite mjuk. I onsdags var hon ju stel som en spik så det behövde gå bättre denna gång, vilket det gjorde!
Hon var mycket mycket mjukare än i onsdags, hon var duktig och lite pigg då och då när hon skuttade till, men det hände typ bara 2 gånger :p

Jag red mycket på böjda spår, typ som volter, serpentiner mm. Red dock inte så mycket galopp denna gång men jag jobbade på i traven istället. I slutet av ridpasset fick även Lisa och Hanna hoppa upp på Mirella och rida 5 min var. När dem ridit hoppade jag upp igen och så red jag tillbaka till stallet.
När vi kom dit spolade vi av henne med vattenslangen. När hon var färdig gick vi ner med henne till hagen och så tog vi lite bilder, sen gick vi tillbaka till stallet och gjorde färdigt dem sista sakerna, sen åkte vi hem till Lisa där vi (Carro, Hanna, Lisa) ska sova inatt :)

När vi kom hem hade vi vattenkrig! Vattenflaskor fylldes och efter ca en halvtimma var vi genomblöta och började frysa lite, så vi sprang upp i badrummet, fyllde på badkaret med varmt vatten och satte oss där i med kläderna på och värmde oss. Det var en aning för mycket vatten i så när vi satte oss där i så åkte vattnet upp och svämmade över badkarskanten och svämmade över golvet xd hahah det var kul ! 8)

Här får ni två fina bilder från idag, första på Mirellas öga och andra på Hanna och Lisa med Mirella :) 

Foto: Lisa Burestad

Foto: Caroline Davidsson




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback