Bad update!

Hej, förlåt för väldigt dålig update från min sida! Det har blivit mycket bloggande på min egna blogg den senaste tiden, just för att jag inte har något att skriva om hästar. Fast jag borde inte ha något att skriva om hästar bara för att blogga här ? Jag har iaf varit i Skåne på släktträff, om ni vill läsa om det går ni in på http://cagetown.blogg.se :)

På lördag och söndag ska jag rida Mirella, då lär ni få inlägg om det ;) Den 13-14 augusti är det en stor tävling på Veda. Nämnligen Augusi Dressyren. Jag ska då jobba som funktionär den 14:e :) Kan inte 13:e för då fyller min kära bror 19! Jag hoppas jag slipper vara på parkeringen, det var verkligen det jobbigaste! Det bästa skulle vara om jag fick stå i caféterian (a) Men vi får se, jag ska iaf jobba hårt, vad jag än får!

Jag höll nästan på att glömma! Jag har kommit in på Dressyr special :D Jätte taggad! Så nu kommer jag rida på fredagar också :) Fast bara jämna veckor ;) Alltså jag rider dressyr special; Fredagar. jämna veckor. klockan 18-19:00 ;)

Nu måste jag göra mig i ordning! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback