Tävling!

Nu ska vi ha en rolig tävling här på ponnyboken, en FOTOTÄVLING!

Man ska skicka in 3 bilder var. En ska vara ett porträtt foto på en häst. Andra ska vara en ögonblicksbild, alltså en bild som togs i det rätta ögonblicket, t.ex när en häst gäspar eller stegrar sig. Och den sista och tredje bilden ska vara en hästbild med temat "Kärlek". Det kan t.ex vara två hästar som gosar med varandra, eller på dig och din favorithäst. Vinnaren utses den 15:e Augusti, om 2 veckor. Det är jättelätt att vara med!

Såhär gör du för att vara med:
Välj ut 3 bilder som ska vara med. Maila dem sedan till [email protected] . Sedan är det bara att vänta tills fototävlingen är slut, och då utses vinnaren, 2.an och 3.an.

Priser:
1:a pris: En alldeles egen nygjord bloggheader gjord av oss på ponnyboken. Exempel på hur designerna nu ser ut, kolla på våran nuvarande. Man vinner också en länkning i ett eget inlägg där vi skriver om vad vi tycker om bilderna och varför just du vann. Vi lägger även upp dem 3 bilderna vinnaren deltog med i inlägget. (Har man ingen blogg får man ett kollage med sina vinnarbilder!)

2:a pris: En länkning i ett eget inlägg där vi skriver om vad vi tycker om bilderna och din blogg. Bilderna 2:an vann med publiceras även i inlägget.

3:e pris: En länkning i ett eget inlägg där även bilderna 3:an deltog med publiceras. Vi skriver då vad vi tyckte om bilderna.

Regler:
• Bild nr 1 och 2 måste du själv ha fotograferat. Nummer 3 är det
OK att någon annan har fotograferat, men då måste du själv vara med på bilden.

• Vi tar endast emot bilder, inga filmer!


Alla som deltar måste ha skickat in sina bilder SENAST den 15:e Augusti klockan 12:00!!!

Lycka till önskar vi på ponnyboken!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback