Stallet, idag igen! :D

Idag har jag varit i stallet igen och det var minst lika mysigt ! Jag gick upp kl 6 och gick till tågstationen tio över 7. 20 över 7 kom första tåget, åkte det, somnade nästan så trött som jag var :p haha, sen åkte jag från roslagsnäsby till vallentuna, och från vallentuna, buss till veda. När jag gick upp för "veda backen" som jag kallar den, kom en bil bakom mig som stannade vid mig, utan att titta tänkte jag: Snälla, någon som jag känner som jag kan få åka med? Snälla... Och jaa! Det var Sofia som kom! :D så jag åkte med henne :p haha naaajs !

Jag, Jojjo och Vilma hade på förmiddan vårat arbete i full gång igen! Sen försvann vilma x) haha, men hon kollade nog på dressyren :)) Jag och Jojjo damsög HELA läktaren, massa dörrar, väggar, gammla konstiga saker :p , tvättade räcket på läktaren och ja typ allt som är vid läktaren städade vi upp ! Cyklade även ner till Magnus vid uteridbanan och hjälpte han med dressyrstaketen.

Tittade på dressyr och hoppkursen + dagridlägret när dem hoppade. Fotade massa med båda min och jennies kamera, bäst bilder blev det ju då såklart på jennies :p jaja... ska göra en liten bildbomb från idag nu ;) kommer snart !



Kommentarer
elin

Herregud kl 6 på sommarlovet! :O haha jag går typ upp 12 :)

2011-08-11 @ 21:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback