Slut på Sommarbetet!

Regning och blöt dag! Tråkigt avslut på Veda hästarnas sommarlov?
Idag reds hästarna tillbaka från sommarhagen till Veda. Vi sov över tillsammans med Hanna och Hedda kvällen innan hos Lisa, och vid 2 nästa dag åkte vi hem till hanna där vi sen åkte vidare till Veda. Nu skriver Carro, men inlägget är från oss båda :))

När vi kom dit var det massa andra roliga stalltjejer där och vi pratade lite. När vi sen var uppe i stallet och vi väntade på att Magnus skulle låsa upp sadelkammaren var det mycket snack om vilka hästar alla skulle ta. När vi sen gick in noppade alla snabbt åt sig ett träns. Lisa tog Trocadero, men Sofia fick denna gång ta Brownie så jag fick ta någon annan. Men hade lite svårt att bestämma mig, men tillslut tog jag Bounty, som jag desutom aldrig suttit på förut :p Jiiiha!

När alla hade ett träns åkte vi bil till hagen. Några åkte i Annas bil och jag åkte tillsammans med Jennie ner till hagen med Magnus efter att vi hade fyllt på torv till 3 hästar. När vi kom till hagen gick alla in. Hela flocken stod en bit in i hagen och alla stirrade på oss när vi gick fram till dem. När vi va närmare dem började alla galoppera i full galopp runt hela hagen, dem ville inte komma hem! x) Efter en stund hade vi lyckats omringa hästarna och alla tog sina hästar. För vissa gick det lungt och bra, för andra blev det lite problem.

När alla hade varsin häst gick vi mot grinden och magnus släppte ut oss en och en. Sen hoppade vi upp på våra ponnys och skrittade tillbaka mot Veda, i spöregn -.- När vi var framme tog vi av dem tränset, kollade att hästarna inte tappat några skor och tvättade sen tränsen.

Sen blev det omgång 2. Och då var inte alla med, jag och lisa gick med tillbaka till hagen där vi skulle få in resten av hästarna. Jag fick ta Kenta och Lisa fick ta Love :) Först var det lite svårt att få in hästarna men när Maestro, Kenta, Mc Cloud, Love, Lili och Bailey var ute var det bara Pandora kvar, som Jennie skulle skritta tillbaka.
Hon var himla svår att få in och Anna gjorde några försök, som såg ganska kul ut x) hahah !
Tillslut fick vi in dem och skrittade tillbaka.

Trocadero


Love


Bounty


Kenta




Kommentarer
Jennie :)

haha så jävla kul när Anna skulle fånga Pandora! synd att ingen fick de på film! :o <3

2011-08-08 @ 21:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback