Ridningen!

hej, carro här!
igår var det ridning! hann tyvärr inte blogga men nu får ni ett litet inlägg om hur det gick och så :)

Jag fick iaf Brownie och Lisa fick Moa, alltså samma som förra gången. Denna gång var det hoppning! På ena långsidan var det en oxer med två bommar innan och på andra långsidan var det en kombinitation (stavning?) och på A och C volterna var det några bommar på marken som vi travade och galopperade över. Då övade vi också på att komma in i en jämn galopp och bra fram till hindret/bommen. Vi hade även lite dressyr där vi jobbade lite skänkelvikning mm.
Sen började vi hoppa, och då hoppade vi först ett kryss på ena långsidan, sen blev det ett till kryss och sen hoppade vi oxern mot slutet.

Såhär gick det:

Carro
: Idag var Brownie rätt trött så fick driva jättemycket i galoppen för att hålla igång den. Han bockade ingenting denna gång heller och var fin och lydig. I vänster varv i början var han ganska hård så fick kämpa på ett tag, men i högervarv var han mjuk och fin i både skritt, trav och galoppen. Han hoppade jättefint idag och bästa "hoppet" om man säger så, var nog i slutet när vi hoppade oxern. Då kom jag bra in på hindret och Brownie hoppade jättefint ! ♥ Rätt taggad på att hoppa han på fredag också ;) när det är hoppspecial! :D Lisa ska följa med och fota så ni får säkert bilder sen! :))

foto: Caroline Davidsson

Lisa
: Det väl helt okej! Ibörjan gick det inte så jätte bra, känndes jätte konstigt att sitta på "lilla" Moa efter att ha ridit Dino :P När vi skulle galoppera pver bommarna på volten sabbade jag det! Jag vet inte vad som gick genom mitt huvud när jag bröt av den fina galoppen hon fattade? Mot slutet när vi började hoppa hinder gick det bättre! Fick bra fart på henne, rätt galopp efter hindren och det känndes bra! Moa är väldigt mysig att hoppa! :)

Foto: Caroline Davidsson



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback