Mirellaaa

Idag har jag, Carro, ridit mirella. Jag cyklade ut vid 2 och när jag kom dit hämtade jag direkt mirella från hagen. Eftersom jag var själv trodde jag att det skulle bli lite problem med att ta ut henne från hagen eftersom Camino och Charlie alltid går hack i häl på en. Men istället gick dem till vattenkaret så jag kunde lungt ta ut henne, men Camino blev galen och började galoppera och bocka när jag gick iväg med mirella x) hahha..

Jag gjorde iordning mirella. Hon blundade nästan hela tiden men när hon fick dela äpple med mig blev hon pigg! :D Jag sadlade henne, tränsade och sen gick jag ut och satt upp utanför stallet

Jag började ridpasset med att värma upp i ett varv runt vattenparken. Jag skrittade för det mesta men i galoppbacken tar det för lång tid om man skrittar så där galopperade jag upp! När jag kom till volten var det nästan ingen skugga där, men det var lite vind så jag red där. Jag jobbade vidare med volterna och att få henne riktigt mjuk. Hon var helt magisk idag! :D <333 Hon var jättemjuk under hela ridpasset i både höger och vänster varv. Jag testade även att galoppera som vi inte gjort dem 2 senaste gångerna för att få till traven. Och det gick lika bra! Hon dök inte alls så mycket som hon brukar göra i galoppen. Hon är även ganska framåt tung men det gick mycket mycket bättre nu! När hon bröt av till trav drog hon inte upp huvudet och sprang som hon ibland brukar göra, utan hade fortfarande en låg form och en lung trav. Jag red mycket på volter, 8-volter, lite skänkelvikningar mm.
Det gick riktigt riktigt bra idag! Det känns verkligen hur både hon och jag själv har utvecklats tillsammans. Om man tänker tillbaka på provridningen, herregud x) och till nu, det går så mycket bättre nu!

gammal, men gullig bild på mig och mirella
Foto: Lisa


GLÖM INTE BORT FOTOTÄVLINGEN!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback