Mirella

Idag har jag ridit Mirellis! :) Det blev ett väldigt varierat ridpass idag.
Jag och Lisa sov hemma hos mig lördag-söndag, skriver om det längre ner. Sen på söndag efter lunch åkte vi till mirella. Nu har hon flyttat till en annan hage så det är inte lika långt att gå. Vi hämtade henne och knöt fast henne utanför stallet i skuggan. Där gjorde vi iordning henne. Hon var jättelerig och hade jättestora stenar i hovarna så det tog sin tid att göra henne färdig :P Lisa sadlade och tränsade medans jag hämtade mina grejjer.

Jag satt upp utanför stallet och sen skrittade jag upp till volten. Efter lite uppvärmning i skritt började jag trava och jobba på volter och serpentiner. Efter en halvtimmas skritt och trav började jag jobba galoppen lite. Sen ställde lisa upp två sockerbitar och tog fram en pinne. En liten "Gymkhana-övning!". Jag skulle först skritta mot en sockerbit, böja mig ner och ta upp pinnen som låg på sockerbiten, sen lägga den på en annan. Gjorde det i skritt och trav. I traven failade jag kan jag säga x) Missade pinnen och när jag skulle lägga ner den missade jag sockerbiten :P fail !  Efter 40 min ungefär fick Lisa sitta upp och rida i 10 minuter, sen skrittade jag tillbaka mirella till stallet och där gjorde vi henne iordning och släppte sen ut i hagen.

Idag gick det helt OK! Vissa stunder gick det jättebra och andra lite mindre bra, men jag är ändå nöjd.
-
Jag lovade er ju att ni skulle få NYA bilder på mig och mirella... Lisa följde med och fotade idag så nu får ni äntligen lite nya bilder! :D btw, ursäkta blicken på några av bilderna...
Foto: Lisa Burestad






Kolla den här bilden! ↑ Hennes högerfram ser jättekonstigt ut!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback