Första hoppspecialen!

Idag var det terminens första hoppspecial. Jag cyklade ut till Veda vid kvart i 4 och var framme på 25 min! :O rekord typ? Hur som helst, när jag kom dit gick jag för att kolla vem jag skulle ha. Och gissa vem? Jo Brownie! :P haha! aja. Jag gjorde iordning honom och sen gick vi ner till ridhuset. Vi byggde snabbt upp en markarbetes övning med 3 olika hinder och sen satt vi upp och började skritta fram hästarna. Sen började vi trava och jobba lite skänkelvikningar. Började även gå över några bommar på volter. Idag kändes Brownie väldigt mjuk och fin. När vi hoppade i början blev han jättetrött så fick driva väldigt mycket...
När jag la på spöt en av gångerna i början så svarade han med att bocka 2 gånger i rad. x) haha, men det gick bra ;) Skänkelvikningen och galoppfattningarnag gick asbra och han höll galoppen rätt bra.

I slutet när vi hoppade lite högre så blev det lite fart i Brownie :p haha, dem två sista gångerna jag hoppade 2-kombinationen gick det jättebra och på det andra hindret tog han i mycket mycket mer än dem första gångerna.

Jag är nöjd för att vara första hoppspecialen för mig :))

bästa ponnyn <3333




Kommentarer
Kristina

Grattis Carro! Det kommer gå hur bra som helst för dig! Kram

2011-08-20 @ 19:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback