Ridskolecup

Tja, Lisa här !
jag gillar starkt att så många läser denna blogg ! host,host..
iaf anledningen till vrf jag inte har bloggat tidigare är att jag stack till landet direkt efter tävlingen och har inte varit hemma tills nu. så då kör jag igång och berättar !

Kvällen innan så sov alexandra över hos mig för hon skulle åka med mig till stallet, vi hade det jätte mysigt ! Iaf blev väcka tidigt på morgonen av mami, åt frukost, gjorde oss i ordning och åkte sen och plockade upp carro för hon behövde ngn att åka med.

Vi kom dit och va först av alla, efter ngra minuter så kom Lotta och då började vi bygga bana. efter ett tag kom ngra fler och alla hjälptes åt att göra klart banan. när den va klar gick vi upp igen och drg nummerlapp, jag fick nr5 så det va bra ! Jag hade tänkt på vem jag ville ha innan och hade bestämd mig för att välja Marre. För hon är en bra hoppponny ! Och Marre blev det !

Det blev lite stressigt att göra i ordning hästen, men det blir det alltid så man e lite van ^^ Iaf på framridningen så hade hon helt okej tempo, i galoppen så ökade hon, men sen efter hon hade lättat på trycket, alltså bajsatså blev hon seeg som en snigel. Jag startade som nr 5 och red banan felfritt, men jag kan säga att jag måste öva på mina omhoppningssvängar, jag tar alltid ut dom som om det vore grundhoppning ! Aja det va ingen stilhoppning denna gång för vi hade ingen domare så den som va snabbast vann, det var ju iofs tur det för jag red inte bra ! Hela ritten kändes slarvig och jag hade för långa tyglar satt som en kossa och aa, bra gick det inte ! Men jag kom ändå 6:a av hur många som va med kmr jag inte ihåg men det va ngra stycken. Men om jag inte hade tagit ut svängarna så mkt på omhoppningen så hade jag kanske placerat mig ! aja jag taggar till dressyren ist !

veeeeeeeery old bild på mig och Marre




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback