Once again

okej, here we go again.
Den här bloggen kmr att skrivas av Lisa och Carro. Vårat störta intresse är hästar/ridning. Därför heter denna blogg. http://ponnyboken.blogg.se (: Vi rider på ett stall som heter Veda, Vallentuna Ridskola, och bara så att ni vet så är det den bästa ridskolan ever : D Vi båda tävlar i Ridskolecupen, då tävlar vi på ridsolan i både hoppning och Dressyr, vi tävlar också i Ponnycupen, där åker man runt till olika ridskolor och möter dom, vi tävlar bara i hoppning nu för att det e den första terminen i ponnycupen för oss (: Vi rider i samma ridgrupp och du rider vi måndagar kl. 19:00-20.00. I den här bloggen så kmr vi skriva om våran "rid-vardag" om man säger så x) Vi kmr skriva efter varje ridlektion hur det gick och vilken häst vi hade. Vi kmr skriva om tävlingarna vi är på och hur det gick, sen kmr vi också skriva om, ridläger som vi är på, vi kmr ha en "övrigt" kategori, iaf man bara vill skriva ngt random (: vi kan berätta att imorron så börjar hopplägret som vi ska gå på, vi är sjuuukt taggade och väldigt nervösa på samma gång för vi vill veta vilka hästar vi vill ha (: Båda vill ha antingen Bounty eller Trocadero (:
Lägret kmr vara på Veda (: det börjar kl.12:00 då får man hemlagad lunch av Malin ( ridläraren ) sen får vi nog hästar sen bygga bana, vi börjar rida ungefär 14:00 då rider vi i 75 min (: sen slutar det kl. 17:00 (:
Lite kort om våra favoriter.
Trocadero- Lisas favorit häst. han har en super gullig ponny, gillar verkligen att hoppa, kan bli lite het ibland och man måste vara ganska tydlig med galoppskänkeln.
Brownie- Carros favorit häst. och super gullig ponny, går väldigt fin i dressyr, kan ibland bli lite seg i hoppningen men om man har bestämmd så går allt super bra.

det va lite kort om bloggen m.m men vi skriver imorron, om första dan på ridlägert : D

Trocadero (:                                     Brownie (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback